Ζήσε στο παραμύθι σου!!!

World Economic Forum: 26η στους 28 στην ανταγωνιστικότητα η Ελλάδα. Μετά από 4 χρόνια “μεταρρυθμίσεις”. Μα γιατί όμως; Δεν έχουν αναλάβει και σκίζουν κάθε μέρα τα μνημόνια ο Αντώνης και ο Βαγγέλης; Δεν έχουμε success story;

Ζήσε στο παραμύθι σου!!!

World Economic Forum: 26η στους 28 στην ανταγωνιστικότητα η Ελλάδα. Μετά από 4 χρόνια “μεταρρυθμίσεις”. Μα γιατί όμως; Δεν έχουν αναλάβει και σκίζουν κάθε μέρα τα μνημόνια ο Αντώνης και ο Βαγγέλης; Δεν έχουμε success story;

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Καμμένος: Κότα και φασιστοιδές του Σαμαρά ο Άδωνις Γεωργιάδης





Ε όχι και κότα η φραγκόκοτα!!!!
Άδωνι θα σε κυνηγάνε με τις γκλίτσες σε λίγο.


Άγρια τηλεοπτική κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Αδ. Γεωργιάδη και τον Πάνο Καμμένο, με αφορμή δήλωση χθες του πρώτου (επικαλούμενος δημοσιεύματα) ότι ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχτισε σπίτι στην Ικαρία με τουριστική επιδότηση. Απαντώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ, ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον υπουργό Υγείας «κότα» και  «φασιστοειδές» του Σαμαρά. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είπε ότι το σπίτι είναι τουριστική μονάδα 10 δωματίων, ιδιοκτησίας της πεθεράς του. Αυτή η επιχείρηση, πρόσθεσε,  έχει κλείσει προ πενταετίας όταν σύμφωνα με τον νόμο έληγε η υποχρεωτική διάρκεια λειτουργίας της. Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο έγινε έλεγχος το 2010 και από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από τον ΕΟΤ, όταν υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο. «Να σταματήσει να παριστάνει την «κότα» και να ζητήσει την άρση της ασυλίας του (…) με αυτό τον τύπο θα τα πούμε μόνο στη δικαιοσύνη, δεν ασχολούμαι με τα φασιστοειδή του Σαμαρά»… ανέφερε μεταξύ άλλων.
Απαντώντας, στην ίδια εκπομπή,  ο Αδωνις Γεωργιάδης  δήλωσε ότι επιστρέφει «τα περί κότας» στον κ. Καμμένο, προσθέτοντας πως «η εποχή που ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μπορούσε να κατηγορεί τους πάντες έχει περάσει».
«Εγώ είχα πάει στο δικαστήριο στην αγωγή που είχε κάνει εναντίον μου. Ο κ. Καμμένος δεν ήρθε στο δικαστήριο», συνέχισε, ενώ σε ό,τι αφορά την άρση της ασυλίας του υπενθύμισε ότι ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ψηφίσει κατά.
Σημείωσε επίσης πως όπως και στην περίπτωση Λιάπη, που είχε πάρει την επιδότηση η θεία του, έτσι στην περίπτωση Καμμένου είχε πάρει την επιδότηση το 2004 η πεθερά του. Πρόσθεσε δε ότι, όταν το 2010 έγινε έλεγχος, η πεθερά του εμφάνισε δύο αποδείξεις, η μια εξ' αυτών είχε κοπεί από τον κ. Καμμένο.
Τόνισε τέλος ότι ο ίδιος θα βρίσκεται στο δικαστήριο στις 16 Ιανουαρίου, οπότε και εκδικαζεται η αγωγή που του έχει κάνει ο κ. Καμμένος για την υπόθεση του σκάφους.

«Θα είμαι εκει να μιλήσω. Ελπίζω ο κ. Καμμένος που είναι γενναίος να είναι κι αυτός στο δικαστήριο και να μην κρυφθεί, όπως την τελευταία φορά» κατέληξε.
Πηγή : Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου